tiistai 27. heinäkuuta 2010

Last Day Off!

4!!!

Viimeisiä viedään, ja hyvä niin, rupeaa paukut olemaan aika loppu. Töitä on tehty 6 päivää viikossa eli ensin 8 päivää töitä, yksi vapaa ja nyt taas 9.

Jollain ihmeellä tuo vapaapäivä sattui viime keskiviikolle, jolloin myös muut olivat vapaalla. Niinpä päätettiin käyttää päivä tekemällä niitä asioita jotka kai olisi pitänyt tehdä silloin tänne tullessa. Hauska päivä olikin!

Jätettiin auto Crown Centerin parkkiin ja jatkettiin kävellen Union Stationille, yhdelle kaupungin maamerkeistä. Rautatieasema kilpailee kyllä Eurooppalaisenkin arkkitehtuurin kanssa, onhan se rakennettu aikana jolloin rautatiet olivat Amerikan selkäranka. Nykyään liikenne on satunnaista ja sisätilat on otettu lähinnä ravintola ja museo käyttöön.





Union Stationilta kivuttiin Memorial Hillille, jossa 1. Maailmansodan kaatuneita kunnioittavan muistomerkin alle kätkeytyi suurehko ja vasta-avattu sotamuseo. Kierrettiin aikamme ja vaikka museo oli selvästi suunnattu sille suurelle yleisölle niin oli sielä kuitenkin paljon tutkittavaa myös kaikille historiasta kiinnostuneille! Näyttelyn jälkeen kivuttiin muistomerkin näkötasanteelle josta avautuikin komea näkymä joka suuntaan!







Memorial Hilliltä jatkettiin KC rivermarketille, jossa hetken oleskeltuamme tytöt päättivät lähteä altaalle päivää jatkamaan. Itse maksoin hammasta purren 15$ pääsymaksun steamship arabia museoon, mikä olikin viisas päätös. Steamship Arabia oli jokilaiva, joka likennöi pienten uudisraivaajakylien välillä ennen uppoamistaan 1856. Hiekkapohjan hapettomassa tilassa se säilyi lähes koskemattomassa tilassa 1980-luvulle asti, jolloin se kaivettiin esiin ja sen 200-tonnia kauppatavaraa entisöitiin. Museo onkin ikkuna elämään villin lännen amerikassa, hakkuja, saappaita ja jopa syömäkelpoisena säilynyttä purkkiruokaa.








Illalla kävimme vielä S.W. Bulevardilla syömässä, paikkana Espanjalainen La Podega, joka olikin maineensa arvoinen. Istuttiin aika pitkään ja hehkutettiin sitä miten viimeinen puoli vuotta on vietetty. Ei hassumpi tapa viettää viimeinen vapaapäivä.

Olen töiden ohella koittanut hoitaa mahd. Paljon asioita niin että 31. Kun luovutan asunnon olisi kaikki valmiina lähtöön. Vietän siis kuun vaihteen jälkeen pari yötä tyttöjen sohvalla ja lennän 2. Päivä Chicagoon jossa tapaan benjan, tmen ja tuanin. Meillä on hotellihuoneet downtownilta ja auto vuokrattuna 4.-24.8, eli pari päivää Chicagossa ja sitten tien päälle!

Laskut on aika pitkälti maksettu ja kaikki sopimukset sovittu loppuviksi 31., tänään lähetin ison postipaketin (27kg) suomeen, pääsen siis kevyin matkatavaroin liikkeelle ja jäänee vähän tilaa tuliaisillekkin!

Nyt vielä takaisin työ pariin, pakkaamaan astiat laatikoihin ja odottamaan ensi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti