perjantai 2. heinäkuuta 2010

Lopunalku :)

Ponnistelen keksiäkseni jotain fiksua kirjoitettavaa, uskokaa tai älkää elämä on ollut suorastaan tylsää viimeviikon. Olen ollut töissä 7 päivää putkeen ja jotakuinkin suurin kohokohta oli kun Valerie sairastui ja tein yhden 16h tuplavuoron. Saapa edes vähän ylityökorvauksia.

Viime viikolla sain vihdoin kunnolla House Officer vuoroja ja kun pääsi paremman elämän makuun niin toimistotuoli ei enää juuri maistu. Ei se house officerinkaan homma mitään unelmatyötä ole, mutta ainakin pääsee tapaamaan asiakkaita ja oppimaan uutta, rupee puhelimeen vastailu jo riittämään, vaan eipä tässä enää ole kuin 21 työpäivää jäljellä! Töissä on muutenkin mennyt vähän paremmin kun en ole enää viitsinyt stressailla työtovereistani tai heidän tavoistaan, teen työni ja aika paljon heidänkin töitään; puhun sitten lähtiessä suuni puhtaaksi ja siihen asti lasken päiviä :)

Ollaan edelleen jatkettu joka keskiviikkoista piano-baarissa käyntiä ja aina on ollut ihan hauskaa, vaikkakaan ei mitään tapahtuma rikkaita iltoja. Siinä missä suomessa joku aina päätyy kaivoon ja seuraavana aamuna voi nauraa vähintään Pekan huonolle kunnolle mennään täällä baariin ja lähdetään kiltisti kahdelta kotiin. No, rahaa ei ainakaan ole hirveästi viime aikoina mennyt kun ei ole tehnyt muuta kuin töitä ja istunut kotona :)

Ollaan edelleen suunniteltu vähän elokuun reissua; Ostetaan Jimmy omaksemme, ja toiv. saadaan se parempaan kuntoon ennen lähtöä, teen sitten itsenäisen seikkailun St. Louisin kautta Chicagoon (n. 10 tuntia auton ratissa) ja vietetään sielä porukalla pari päivää. Sitten itään ja Washingtonista länteen, mitään ei lyödä lukkoon, mutta olen kyllä katsonut kymmeniä ja kymmeniä paikkoja joissa olisi kiva käydä, aika näyttää miten paljon ehditään nähdä.

Olen käynyt jonkun verran salilla ja aika paljon lenkillä, viime aikoina olen jopa vain aika usein päättänyt lähteä mp3 soittimen kanssa kävelylle, kun ei ole ollut parempaakaan tekemistä ja aina ei jaksa istua koneella. Eilen käytiin Annun kanssa altaalla (tytöt saivat yhdeltä pois lähtevältä vaihtarillta avaimen erään kiinteistön uima-altaalle, jossa ovat sitten käyneet ilman lupia, itse en aluksi halunnut lähteä sinne luikkimaan, mutta eilen oli kyllä ihan kivaa ottaa aurinkoa, eivätpä muut altaalla olijat näyttäneet häiriintyvän läsnäolostamme.)

Eilen juuri päiviteltiin Annun kanssa miten vähän tulee pidettyä kotiin yhteyttä. Oikeastaan olen vähän häpeissäni siitä miten vähän tulee soiteltua/mailailtua kotiin, mutta toisaalta ei täällä oikeasti tällä hetkellä tapahdu yhtään mitään. Onhan se amerikassa asuminen aina erilaista, mutta kyllä 6kk uutuudenviehätys lähtee ja arki on arkea siinä missä suomessakin. Erona se että täällä ei ole kavereita, harrastuksia tai oikeastaan mitään muuta elämää kuin työ. Ja tämä siis ei ole valitusta vaan ainoastaan maininta siitä että ei minulla ole ihan älyttömästi kerrottavaa. Päivitänkin blogia varmaan enää pari kertaa tämän kuun aikana ja koitan sitten pitää ihmiset ajan tasalla tuon loppureissun edistymisestä; ehkä jopa pitää videoblogia tai jotain pelkistettyä blogia täällä, missä seurataan reissun editymistä ja päivitellään missä päin mannerta automme kulkee :)

Eli alle kuukausi Kansas Cityssä, 3 viikkoa lomaa ja paluu suomeen 25.8 Klo 14:20! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti