keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Farewells and Legends

Heräsin 10 suht hyvissä ruumiin ja sielun voimissa. Lähdin poikien kämpälle josta kannettiin loput astiat ja huonekalut kämpillemme, lisäksi sijoitettiin olkkarimme nurkaan jätkien matkalaukut odottamaan näiden paluuta kolmen viikon päästä. Tulevat Kansas Cityyn viettämään St. Patricks dayta ja lentävät sitten Suomeen.

Ajoin pojat lentokentälle, melkoinen seikkailu Jimmyn ratissa, mutta rupean taas tottumaan ajamiseen. Painostavaa on lähinnä ajaa highwayta jossa autoja on molemmilla kaistoilla, edessä ja takana. Perjaatteessa helppoa ajaa massan mukana, mutta jotenkin outoa kun siihen ei ole tottunut. Hyvästeltiin kentällä ja toivotin pojille nautinnollista American-Touria.

Seuraavaksi poimin Ennan, Annun ja Marjon kyytiin ja lähdimme suunnistamaan Legendsiin. Taisin aiemmin sanoa paikka vahingossa Legendaryksi. Ajoin suht ketuiksi luottaessani tyttöjen varoituksista huolimatta Navigaattoriin. Näemmä naisen neuvo kerrankin voitti tekniikan, sillä Navigaattori ei pysynyt kärryillä tiheissä intersectioneissa ja ajoin kahdesti ohi risteyksestä. Lopulta kuitenkin pääsimme Legendsille jossa tytöt uppoutuivat shoppailun huumaan. Seurailin hetken ja palasin sitten ensimmäiseen outlettiin T-J Maxiin jonne ilm. dumpataan kaikki merkkivaatteet jotka eivät ole menneet missään muualla kaupaksi. Eli merkkikamaa n. 25% hintaan normaaleista kauppahinnoista. Hyllyt ovat tietysti täynnä kaikkea sekalaista, sattumanvaraisia kokoja ja mitään ei voi kokeilla päälle, mutta hinnat kompensoivat.


Lasten ravintola T-Rex Amerikan malliin...


Ja on sitä rekvisiittaa aikuistenkin ravintoloissa.

Ostin seuraavaa (jos ketään kiinnostaa edes hintojen takia); 4x Calvin Kleinin boksereita 20e, Calvin Kleinin kauluspaidan 15e, solmion 10e, Leviksen aurinkolasit 8e (??? Leviksen outletissa samat maksoivat 30e ja sekin vain puolet normista), Tapoutin treenikassin 15e ja puman pitkähihaisen paidan 15e. Lisäksi ostin extemporee ison Canvaasitaulun 15e. En saa sitä kotiin täältä mutta ainakin on jotain sisustusta. En ole yleensä shoppailija tyyppiä mutta täällä kyllä menee virran mukana; outleteista saa kaiken murto-osalla siitä mitä maksaa suomessa. Marjo osti tuliaisiksi varmaan 5 paria kenkiä ja pari kassillista vaatteita....No kun halvalla saa! Käytiin vielä syömässä meksikolaisessa, jossa ruoka oli sitä taattua perustasoa. Ei täällä sitä huonoa ruokaa oikein löydä mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti