sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Weekendin wiettoa Ameriikan Tyyliin

Ei hätää, hengissä ollaan, päivät vain tuntuvat menevän niin vauhdilla ettei ehdi kirjoittaa..

29.1.

Kurkku on edelleen kipeänä, olisi pitänyt huudattaa lämmitystä kovemmalla ensimmäiset yöt. Muutettiin tänään. Tai siis lähinnä pedattiin uudestaan. Santtu sanoi että hän tykkää nukkua viileässä, joten vaihdettiin huoneita. Asiaan kyllä saattoi vaikuttaa myös Santun vanhassa huoneessa oleva halkeama katossa. Iiro kertoi tarinaa italialaisesta joka sai osan katosta niskaansa ollessaan suihkussa, mutta minua ei halkeama painosta. Taitaa vain olla hieman ulkoneva putki jonka päältä uusi maali rakoilee. Kämpässä ei edelleenkään ole mitään sisustusta, mutta sovittiin että ostetaan Iiron ja Vesan sisustus sellaisenaan 400dollarilla; paljon astioita, muutama hyllykkö, sekalaisia koristeita/tauluja, pari lisätuolia, muutama pieni kaappi ja pöytä sekä telkkari ja tv-taso. Lisäksi saan tietokonepöydän ja tuolin, joten ihmeempiä tuskin tarvii enää sen jälkeen hankkia.

Suunniteltiin tekevämme kaikkea upeaa päivän aikana, mutta lopulta päädyimme vain kävelemään dollar treehen, eli "eurokauppaan", missä jokainen myytävä tuote maksaa dollarin. Ostelimme lähinnä shamppoota jne...Hetken asunnollamme istuskeltuamme päätimme lähteä ostamaan ruokaa Sun Fresistä. Oli alustavasti puhuttu että juhlistaisimme Preachin syntymäpäivää lähtemällä (taas) ulos joten ostimme taas korin kaljaa (olen tykästynyt amerikkalaisiin "light" olusiin, maistuu vähän vedeltä ja ei 110kaloria/pullo ole kovin lightia mutta muuten mukavaa istuskelujuomaa). Päätettiin tehdä kunnon ruokaa jatkuvan pikaruokailun sijaan ja ostettiin kunnon pihvit, perunoita jne. Vesa lupasi tehdä vielä juustosipulikastikkeen, joten suunnattiin Iiron ja Vesan kämpille iltaa istumaan. Preach ja tytöt saapuivat paikalle ja pelattiin Monopolia, joka ikävä kyllä jäi useimmilta kesken kaljan alkaessa vaikuttaa. Jossain välissä iltaa paikalle saapuivat myös George (jenkki jonka tytöt tuntevat ilm. koska tällä oli joskus suomalainen tyttöystävä), Russell (Preachin paras kaveri, varsin mukavan oloinen "philippino" sekä saran työkaveri Scott (joka on hyvin kliseinen homo, ihan mukava kaveri vaikkakin puhuu kuin pikkutyttö)

Ilta sujui leppoisasti musiikkia kuunnellen ja hyvää ruokaa syöden. Kymmenen maissa lähdettiin Power n' Light:iin, kaupungin tuoreeseen baarikeskukseen joka ilm. on ehdoton menopaikkojen ykkönen täällä. Päädyttiin mukavalle pikku clubille; ikäväkseni täytyy sanoa että täällä on clubeille vähän vaivaantuneempi tunnelma kuin suomessa (luulin ettei se ole mahdollista) porukka on pukeutunut geneerisesti lähinnä kauluspaitoihin ja pukuihin. Ikää vaaditaan 21 ja keski-ikä on näemmä n. 30, joten mitään riehakasta meno ei todellakaan ollut, jatkettiin kuitenkin omaa hauskanpitoamme halpaa long iceland ice teata nauttien ja jossain vaiheessa seurueemme tytöt onnistuivat saamaan jopa liikettä tanssilattialle. Baari meni kiinni hieman kahden jälkeen jolloin suunnattiin takaisin kämpille; Itse nautin Jimmy&John:in Jumbo kokiksesta ja ilmaisista refilleistä :)

30.1.

Tehtiin lopulta oikeaa ruokaa myös omalla kämpällämme. Perineinen kanasalaatti oli yllättävän kovan työn takana kun keitiömme varustus on tällä hetkellä 2 lautaasta, 2 ruokailuvälineet, kattila ja 2 mukia. No, saksilla kanat ja paprikat paloiksi ja hella kuumaksi. Syötiin rauhassa ja lähdettiin sitten katsomaan mitä jätkien kämpällä tapahtuu. Preach oli heräillyt sohvaltaan ja Iiro ja Vesakin olivat jalkeilla. Päätettiin lähteä katsomaan korista paikalliseen urheilubaariin; tytöt halusivat vielä tehdä sitäjatätäjatuota niinkuin aina, joten lähdimme jätkien kanssa (Hanna on yksi jätkistä ;D).

Baarissa meille pöytää piti Preachin työkaveri Brad (n.40 TODELLAjenkki kaveri, joka kyllä oli varsin mukava ja tosi kiinnostunut suomesta, väitti tuntevansa paljon norjalaisia,mutta ei kyllä tiennyt paljoakaan euroopasta. Kuitenkin huippu seuraa iästään huolimatta) Koris oli Collge-sarjaa ja ilmeisen tärkeä, siinä kohtasivat Kansas ja Kansas. Älkää kysykö, mutta kannatettiin sinistä Kansasia, joka ilm. on Kansas Cityn kansas, mutta ei sen Missourin kansas Cityn kansas, koska se on kai tigers, jota ei saa kannattaa. Mutta koska toinen Kansas oli Kansas Staten kansas se ei missään nimessä saanut voittaa ja uhata tämän Kansasin kärkipaikkaa tässä divisioonassa joka on "Big12' yksin tämän konferenssin divisiionista joka on ilm kärkitasoa pelaavasta 260 College joukkueesta. Älkää kysykö, en minäkään tajunnut. Kannatettiin kuitenkin niitä sinisiä.

Muutama kalja, pari pitsaa ja Sinisten voitettua äärimmäisen tiukkan ottelun päätimme vielä lähteä keilaamaan. Jälleen kerran käsite-ero etäisyyksien osalta tuli selväksi kun lähdimme keilahallille joka oli "lähellä" 20 min ajettuamme ja todettuamme että keilahalli oli täynnä lähdimme toiselle joka oli "vieressä". Vaihteeksi 10 min ajoa vain todetaksemme että jenkit ovat ilm kovia keilaamaan lauantai-iltaisin ja kaikki radat ovat varattuja. Päätimme hakea Preachin kämpiltä singstarin Iiron ja Vesan Rockbandin tueksi. Oma musikaalisuuteni on kuitenkin noin nolla, joten hetken vierestä katseltuani päätin toivottaa kaikille hyvät yöt ja mennä kotiin soittelemaan skypellä suomeen...

Ainakaan vielä ei ole laittaa mitään kuvia, santtu saattoi jotain räpsiä joten kyselen niitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti