torstai 11. helmikuuta 2010

Graveyard?

2-6-2010

En saanut aamupäivän aikana mitään aikaiseksi, olin vielä sen verran puhki edellisestä myllytyksestä että peiton alla piileskely tuntui ihan hyvältä idealta. Lopulta oli kuitenkin lähdettävä töihin ja 4. "Training" päivääni. Kennethin kyllä eilen totesi että "eiköhän tämä ollut tässä", jotta onnea operaattorin uralla.
Työvuoro alkoi vasta 11 illalla ja etukäteen oli toitotettu että "graveyardiksi" nimetty yövuoro tulisi olemaan tuhottoman tylsää ajantappamista.

Ilmeisesti edellämainituilla hotellivierailla kuitenkin riitti virtaa sillä keskukseen soittelu jatkui pitkin yötä. Kyllähän se taas vähän kuumotti, mutta onneksi saattoi sentään ajatella että edellisen päivän jälkeen tämä ei ole mitään... Melkoista pyöritystä koko yön kuitenkin. Onneksi melkein jokainen soitto opettaa jotain uutta, joten homma helpottuu kokoajan, joskin hiljakseen.

Bob otti minut aamuyöstä mukaan house officer kierrokselle ja kirreltiin hiljaista ja hämyistä hotellia hiljakseen. Bob pysähtyi kertomaan joka huoneesta ja hissistä, enkä kehdannut kertoa että olin kyllä useimmat jutut jo aiemmilla kierroksilla kuullut, ihan opettavainen reissu silti. Eiköhän sielä dispatchingin eli sen "oikeamman" securityn puolella sentään ole vähän mukavampaa.

Aamulla törmäilin jokseenkin onnekkaasti 51x bussiin, joka vieläpä otti minut keskeltä katua kiinni, olin varmaan niin epätoivoisen näköinen siinä ei keskellä mitään viittoessani. Pääsinpähän ainakin nopeasti kotiin ja nukkumaan. Sitä tämä tuntuu lähinnä olevan, nukkumista ja töiden tekoa, en tajua miten voi nukuttaa näin paljon, ehkä duuni ottaa rankemmille kuin itselleen myöntää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti