torstai 18. helmikuuta 2010

Heissulivei

Heipatirallaa ystävät hyvät. Olen palannut takaisin kivikaudelle, eli internet-yhteyden ulottumattomiin. Rakas naapurimme Nicky jonka lähiverkkoa olemme käyttäneet ei ilmeisestikkään ole tietotekniikan ammattilainen, koska paitsi että hän ei suojaa verkkoaan (tai juuri sen takia) yhteys tuntuu tulevan ja menevän. Viimeisen viikon aikana en ole päässyt kertaakaan nettiin omalta asunnoltani, missä ahkerasti kirjoittelen notebookilla pikku blogitekstejäni.

Niinpä nyt kun se kerrankin toimii niin pistin muutaman tekstin tulemaan! Niitä on valmiiksi kirjoitettuna vielä useammalta päivältä, mutta pistän ne tänne vaikka huomenissa etteivät kaikki ihan samaan aikaan sentään tule, koitan myös ehostaa blogia muutamalla kuvalla jahka aikaa löytyy!

Elämä kuitenkin hymyilee täällä amerikassa vaikka säiden kylmetessä toivookin kevään jo pian koittavan! Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet blogiani lukea, koitan pitää sen hengissä nettiyhteyden puuttumisesta huolimatta! Kommenttejakin saa jättää jos esim haluaa jostain tietystä jutusta kuulla lisää! :)

PS: Saadaan vakituinen netti viikon kuluttua kun pojat lähtevät ja perimme heidän routterinsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti