perjantai 26. helmikuuta 2010

Nakakonkon

Pääsin vihdoin vaihtamaan takaisin dispatchingin puolelle, mikä tarkoitti myös pääsyä kameroihin; päivä menikin varsin nopeasti nakakon-ihmisiä pällistellessä ja puheluryöppyyn vastaillessa. Yllätyin vähän että minulle laitettiin lisää Trainingia, mikä tässä tapauksessa tarkoitti että Ms. Day istui taas omalla koneellaan ja minä hoidin dispatchingin. Ihan Ok järjestely ainakin minun osaltani. Päivä oli taas sen verran kiireinen ettemme ehtineet pitää taukoja, joten tällä kertaa tilattiin jostain subwayn tapaisesta paikasta sämpylät.

Pääsin myös securityssä "tositoimiin" (voinen nyt myöhemmin kertoa vaitiolovelvollisuutta rikkomatta). Gift Shopin kassasta oli yön aikana kadonnut useita satoja dollareita joten Detective Lehtomaeki laitettiin hommiin! Kelasin läpi yön nauhat ja totesin tuntemattoman henkilön käyneen yöllä kaupan tiloissa omalla avaimellaan. Lahjakaupan pitäjä tunnisti henkilön erääksi työntekijöistä ja poliisi kävi toteamassa asian nauhoituksista. Yeeeaaaaahh! CSI Kansas iskee ja tekijä jää nalkkiin!

MODit (Manager on Duty) olivat myös todella kiireisiä. Yö oli ollut vähintäänkin tapahtumarikas, poliisit olivat käyneet paikalla pariinkin kertaan ja vieraita oli lähtenyt niin heidän kuin vanhempienkin mukana kotiin. Minun päivänki kuitenkin kului edellisiä helpommissa merkeissä kameroihin tuijotellessa ja pukuja ihastellessa/niille nauraessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti