torstai 4. helmikuuta 2010

Orientation

2-2-10


Mentiin aamulla kaikki yhdessä hotellille, jännitti toki, mutta oltiin kyllä jo etukäteen kuultu että orientaatio olisi melko helppo. Dana haki meidät taukotiloista ja antoi Human Resourcesin jenniferin huostaan joka puolestaan vei meidät koulutushuoneeseen, jossa vietimmekin melkein koko päivän.

Joukkoon liittyi muita Hyatissa aloittavia tai juuri aloittaneita työntekijöitä ja perus esittelykierrosten jälkeen käytiin läpi yhtiön historiaa ja faktoja jne...Etiketti ja puhelinkäyttäytyminen tietysti olivat oleellisia, mutta lähes kaikki päivän aikana käyty oli enemmän tai vähemmän perusosaamista. Saatiin myös kattava kierros hotelliin ja kaikki managerit kävivät esittäytymässä, mutta pääpiirteissään päivä oli aika kevyt vaikkakin jatkui aina kolmeen asti iltapäivällä.

Homman loputtua kaikki lähtivät omien vuoroesimiestensä mukana "tutustumaan" omaan osastoonsa, oma vuoroesimieheni Adrianne oli kuitenkin sen verran kiireinen että sovimme vain huomisen päivän aloituksesta ja hän jätti minut human resourceen jotta saisin kulkukoodini. Saatuani kirjautumistunnukset tungin taas hetkeksi security lodgeen, mutta Annun päästessä vapaalle lähdimme kahdestaan bussilla kohti kämppiä.

Illalla menimme vielä Hannan ja Santun kanssa Plazalle shoppailemaan. Plaza onkin kattavampi paikka kuin tajusin, ja vaikka teki mieli ostaa vaikka mitä niin pitäydyin perjaatteessani siitä että ostan vain alennettuja vaatteita, koska niissäkin on valtavasti valinnanvaraa. Mukaan tarttui mm. kevät takki 30$(20e) lähtöhinta 130$ ja t-paita 6$ lähtöhinta 34$. Käytiin ulkona syömässä ja mentiin kotiin jännittämään ensimmäistä oikeaa työpäivää, omani tosin alkaisi vasta 15:00 iltapäivällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti